Diete Wikiteam

Diete Vegetariane

diete vegetariene
In general, prin adoptarea unei diete vegetariane se intelege excluderea din alimentatie a carnii si a tuturor alimentelor de provenienta animala. Dupa cum stim cu totii, postul este mai mult decat o dieta, este un mod de viata pe care este bine sa il urmam periodic pentru curatarea organismului si a spiritului.

Avantajele unei diete vegetariene sunt: eliminarea toxinelor, echilibrarea metabolismului si, de ce nu, manifestarea respectului fata de animale. Ce putem manca? Varietatea alimentelor de post este mai mare decat se crede: legume, fructe, cereale, seminte. Combinatiile sunt diverse si tin de imaginatia ... culinara a fiecaruia. Daca v-ati hotarat sa tineti o dieta vegetariana, nu ocoliti legumele, mai ales crude, sub forma de sucuri sau fierte sub forma de salate asortate. Fructele dau energie si vitamine, un pahar de suc de fructe la micul dejun va va da energie pentru toata ziua. Cerealele si semintele sunt foarte importante pentru un regim echilibrat.

Poate ati observat ca oamenii care tin posturile sunt de multe ori mai sanatosi si mai echilibrati din punct de vedere al obiceiurilor culinare. Dieta vegetariana, sau postul traditional, reprezinta o perioada de curatare a oranismului si este bine sa fie urmata aproximativ o data pe sezon.

Acasa     Adauga comentarii

Comentarii
Yoga / Yoga ajuta la reglarea unui regim sanatos?

Poze amenajari interioare