Diete Wikiteam

Cura de Slabire in 3 Pasi

cura de slabire in 3 pasi
Multi dintre noi am tinut la un moment dat in viata o cura de slabire. Din diverse motive: vreau sa ma incapa rochia de seara pentru Revelion, am facut "burtica", am inceput sa gafai cand urc scarile, mi-a recomandat doctorul, etc. Gurmanzilor le este cel mai greu sa tina un regim strict de slabire, dar ei sunt cel mai adesea predispusi la ingrasare. Caci mancarea este una din placerile vietii... Un mod inteligent de a slabi fara a ne priva de aceasta placere este de a evita anumite alimente si anumite combinatii de ingrediente.

Formandu-ne obiceiuri culinare corecte, regimul nu mai este o tortura. Insa si formarea acestor obiceiuri bune cere timp si vointa. Noi va prezentam o cura de slabire in 3 pasi, care sa va ajute sa va formati aceste deprinderi sanatoase.
In primul rand, trebuie sa stiti ca putem imparti alimentele in trei categorii, aimente permise, ce pot fi consumate fara restrictii, alimente interzise, si alimente ce pot fi consumate ocazional si in cantitati reduse.

Cura de Slabire - Pasul 1 dureaza cel putin 2 saptamani, insa daca va simtiti bine cu regimul, puteti sa prelungiti aceasta etapa atata cat simtiti nevoia...

Cura de Slabire - Pasul 2 dureaza atat cat hotarasti tu, in functie si de cate kg vrei sa dai jos.

Cura de Slabire - Pasul 3trebuie sa devina obisnuinta, asa ca durata acestei etape este nedeterminata

Acasa     Adauga comentarii

Comentarii

Poze amenajari interioare